Bine ai venit, vizitator! [ Autentificare

Vaci de Rasa
Porci de Rasa
Tehnica Agricola

0 €

SUPLIMENTE NUTRITIONALE CU MINERALE SI VITAMINE!

  • Listat: 19/06/2017 00:00

Descriere

Halmbarul lu’ Eustache va ofera:

Blocurile minerale (Mineral, Calphos,Selco) asigura mineralele, vitaminele si sarea necesare organismului animal în toate etapele fiziologice si de productie. Prin administrarea zilnica, produsul contribuie la prevenirea starilor carentiale si ajuta la reducerea incidentelor unor boli precum: ataxia enzootica a mieilor, miodistrofia enzootica, encefalomalacia, hepatodistrofiile, etc.

Melasa Vitamolix (Ruminant, Fly Control) are un nivel ridicat de energie fiind bogata in vitamine si minerale la care s-au adaugat, de asemenea, proteine suplimentare si grasimi vegetale pentru a creste valoarea nutritiva.
Astfel, melasa Vitamolix are ca efect imbunatatirea digestibilitatii furajelor, cu o valorificare eficienta a acestora, cresterea semnificativa a microflorei ruminale ( bacterii prietenoase) cu un efect pozitiv asupra digestiei si cresterea productiei de carne si lapte în mod semnificativ cu 12%.

Rovita Conditioner este un supliment nutritiv ce contine atat vitaminele A,D,E cat si alte vitamine si minerale organice fiind utilizat lunar ca adaos in ratiile tineretului animal (vitei, miei, purcei, manji, iepuri etc).

www.fainadepeste.ro

 

387 numar total de afisari, 2 azi

  

ID Anunt: Nu este disponibil

Report problem

Processing your request, Please wait....

Linkuri sponsorizate

Căutare avansată